site xnxx india motel footjob. wifelovers

СПИСЪК ЗА РОДИЛНОТО: КАКВО ДА ПОДГОТВИТЕ ЗА БЕБЕТО?

0

Бременността е към своя край и скоро очаквате появата на новия човек. Струва ви се, че изобщо не сте подготвени, а от списъка с неща за пазаруване сякаш половината още не са отметнати. Дните минават, а вашите притеснения растат.

Не се тревожете, а следвайте няколко прости стъпки. На този етап е важно да подготвите багажа си за родилното отделение и да събирате сили и положителна енергия за предстоящото раждане. И като споменахме багаж – наясно сте какво да вземете за себе си по време на престоя ви в болницата, но от какво ще има нужда детето?

В помощ тук и в отговор на  този въпрос, сме подготвили списък с бебешките принадлежности, от които ще имате нужда през няколкото дни в родилното отделение и за деня на изписването ви с мъника от болницата. Какво да подготвите за бебето?

  1. ПАМПЕРСИ

Най-добре е да вземете един пакет памперси с поне 30 броя в него, за да сте спокойни, че еднократните пелени ще ви стигнат. Изберете най-малкия размер от марката, на която сте се спрели. Ако бебето ви се роди по-едро, то втория пакет вземете от по-големия размер. Не се презапасявайте с излишно количество. В болницата ще сте 3-5 дни, а след като излезете от там ще можете да пазарувате на воля. Ако прекалите с покупките на памперси сега рискувате да се окажете с голямо количество еднократни пелени, които не харесвате, не стават на бебето или просто не попиват добре.

  1. БИБЕРОН – ЗАЛЪГАЛКА

Въпреки, че залъгалката има много противници, почти няма бебе, което да не се успокои с нея. А в родилното вероятно залъгалката ще ви е необходима, защото някои бебета са с изключително развит сукателен рефлекс още от раждането. В някои болници се предлагат такива биберони за новородените, но ако разчитате на болничния биберон не бихте могли да изберете нито марката, нито типа на залъгалката, а веднъж привикнало към нещо бебето трудно променя предпочитанията си. Съобразете големината на биберона – ще се нуждаете от такъв, на който е посочена възраст 0+.

  1. ХАВЛИЙКА

Абсолютно необходима за всяка баня на бебето, а за него това ще се случва всяка сутрин или всяка вечер още от родилното. Хубаво е да подготвите бебешката хавлия предварително като я изперете с подходящ бебешки препарат за пране и я изгладите за допълнителна дезинфекция. Ако вкъщи разполагате със сушилня за дрехи, вместо да гладите, можете да пуснете хавлията за сушене в сушилнята с подходящата за това програма. Високите градуси от сушенето ще си свършат работата. Не избирайте хавлия с ръкави. Вземете такава за новородени.

4.ПЕЛЕНИ И КОЗМЕТИКА, ШИШЕТА ЗА ХРАНЕНЕ

В различните болници е различно и ако нямате предварителна информация дали болницата, в която раждате разполага с пелени за повиване, с бебешка козметика и с шишета за хранене, подгответе ги в сака за родилното. Пелените трябва да са съобразени със сезона и с времето навън, за да не изстудите или претоплите малкото човече. Козметиката пък включва шампоан, сапун за тяло, мокри кърпи, олио или балсам за тяло след банята. Зимните бебета обикновено се мажат с бебешко олио, а ако раждате в по-топли месеци, изберете балсам за тяло, защото бебешкото олио повече затопля бебето. За допълнителна грижа и комфорт за бебето, можете да вземете и пудра за зоната в еднократната пелена. От шишетата за хранене си подгответе две от по 90 или 120 мл.

  1. КОМПЛЕКТ ЗА ИЗПИСВАНЕ НА БЕБЕТО

Реално погледнато това са първите дрешки, които бебето ви ще облече и затова е важно да търсите меки и удобни бебешки комплекти за изписване. Комплектите са чудесен начин да се сдобиете с всичко необходимо около първото обличане на бебето. Някои от тях са от по три, други от по седем части – изборът е ваш. Почти всички комплекти включват боди, ританки, ръкавички, шапчица, чорапки, пелена според сезона. Допълнително някои от комплектите съдържат и порт бебе или пелена за кошара или количка. Разгледайте различните варианти на Doniceta.com. И не забравяйте да изперете и изгладите за допълнителна дезинфекция всички части от комплекта за изписване.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal