site xnxx india motel footjob. wifelovers

Спират ли турските сериали?

Възможно ли е да спре заснемането на турските сериали в срок от три седмици? Ще има ли нови серии от любимите на зрителите продукции? В сектора, в който работят хиляди хора, е надвиснала сериозна заплаха, предават световните осведомителни агенции.

Какво е известно до момента? Ситуацията с коронавирус пандемията в Турция излиза извън контрол и държавата трябваше да предприеме много строги мерки, за да пребори инфекцията. От 29 април до 17 май в южната ни съседка беше въведена пълна карантина. Образователните институции и детските градини бяха затворени. Беше въведено и условие пътуванията на дълги разстояния да стават само със специални разрешения, пише Блиц.

Разбира се, феновете на турските сериали се питат при това положение как и дали снимките на любимите им сериали ще продължат. Първоначалната информация бе, че се спира работата, без изключение за филмовия и телевизионен сектор. Така от 29 април до 17 май беше преустановено заснемането на всички сериали, филми и телевизионни предавания в страната.

След това обаче, последва уточнение. Според информация от уеб сайта Medyatava, който е специализиран за новини около снимачните процеси на сериали и филмови проекти, работата все още няма да се спира. Информацията беше потвърдена и от известния журналист Бирсен Алтунташ. Тя заяви, че хората ще продължат работата на снимачната площадка, тъй като въпреки опасността, е по-добър вариант да се работи, отколкото да се седи между четири стени. Освен това миналата година секторът също много пострада от пандемия.

От информация на Асоциацията на производителите TESİYAP, провели преговори с представители на властите, става ясно, че работата по заснемането на сериалите все пак ще има как да продължи, но с предвидени специални пропуски за членовете на филмовите екипи.

Турският шоубизнес е един от малкото сектори на икономиката, в който тестването за коронавирус се провежда всеки ден. Хората са по-добре защитени, отколкото в други индустрии и възможността да не работят и съответно да изхранват семействата си, би била неразумна.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal