site xnxx india motel footjob. wifelovers

Спипаха младеж от с. Рупите, мамил гурбетчии в Англия

0

Криминално проявен от петричкото село Рупите бе арестуван в английския град Дувър. 28-годишният Костадин Йорданов е обявен с европейска заповед за арест от българските власти по разследване за измама на гурбетчии. Той се представял за посредник между ферма за плодове – ягоди и малини, и фирма, която набирала берачите, и взимал пари от мераклиите за сезонна работа. Впоследствие се покрил, като по този начин успял да завлече няколко гурбетчии.

Районна прокуратура му повдигнала обвинение за един случай, при който въвел в заблуждение жена от Петрич, която, за да започне работа, му дала 1600 лв. Костадин Йорданов е издирен от английските власти по линия на международното полицейско сътрудничество и предаден на български екип. След като е докаран в родината му, петричката прокуратура е внесла искане в съда да му бъде наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“, тъй като е обвинен за измама при условията на рецидив.

Делото е разгледано от шефката на Районен съд – Петрич Мая Банчева, която го оставя зад решетките. Определението вече е влязло в сила, тъй като не е обжалвано пред Окръжен съд.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal