Спа ли Галена с Иво Аръков?

Поп фолк певицата Галена удари джакпота още с премиерата на новия си хит „100 живота”. Певицата постигна успех, който едва ли и тя си е представяла. Клипът ѝ, в който участва актьорът Иво Аръков, вече има близо 3 млн. гледания само за седмица в Youtube.

„100 живота” съвсем заслужено получи овациите на феновете. „Галена вече се състезава със себе си”, категорични са поддръжниците на пайнерката. Видеото, реализирано от режисьора Виктор Антонов и оператора Радослав Гочев, определено се отличава от познатото досега в бранша. Клипът прави впечатление с динамика, добре поставен сюжет и символика. Стартира с Галена, която хапва ябълка, и завършва пак с нея, която хапва ябълка, насред десетки други наръфани. Почитателите бързо разгадаха, че плодът символизира 100-те живота и всеки път, когато лирическата героиня преживява изневяра, отхапва по една и я захвърля. Лирическият герой също го отнася. Галена мята работещ сешоар във ваната му.

„Искам да изкажа специални благодарности на целия екип, работил по създаването на песента и видеото, особено на Иво Аръковза това, че геройски изтърпя целия тормоз, на който го подложих”, сподели Галена.

Доста коментари предизвикаха и интимните сцени между певицата и актьора. Те са в едно легло и преплитат устните си в страстна целувка. Веднага плъзнаха клюки, че изпълнителката, известна с провокативното си поведение, е успяла да прелъсти атлетичния Аръков. Самият той в последните си интервюта не отрича, че в момента е сам, няма сериозна връзка и се възползва от това. „Срещам се с най-различни момичета, не задълбочавам отношенията си. След няколко по-сериозни връзки, сега съм на тази вълна”, заяви наскоро Аръков.

Галена, която е семейна, твърди, че не изневерява на половинката си Галин, но така или иначе упорито се твърди за няколко нейни авантюри с популярни мъже. Дали Иво Аръков също е влязъл в тази бройка, засега остава загадка. Факт е обаче, че мъжа на певицата е присъствал по време на снимките на клипа – вероятно притеснен, че половинката му може и да кръшне…

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени