Софи свали гипса след боя с Гринго (СНИМКИ)

Софи Маринова най-накрая свали гипса, с който се сдоби след последната тежка семейна свада с Гринго, завършила с физическа саморазправа и счупената ръка на фолк певицата, пише Hot News.
Скандалът между Софи и нейният възлюбен бил толкова лют, че доведе и до тяхната раздяла съвсем скоро след началото на брака им.

В последните седмици ромската певица се появяваше на сцената с гипсирана ръка, която се опитваше да прикрие.

От средата на тази седмица обаче, това неудобство вече е зад гърба ѝ, защото Софи Маринова най-сетне свали гипса.

От видеата, които ромската перла публикува в социалните мрежи, е видно, че ръката ѝ е заздравяла напълно, защото Софи изглежда много усмихната и я движи напълно свободно.

След съдбовния скандал между младоженците, фолк изпълнителката непрекъснато е в компанията на сина си Лоренцо, който пази майка си от лоши мисли и буйния нрав на Гринго.

Припомняме, че преди време Софка изненадващо се появи сама на партито по случай 35-тия рожден ден на своята приятелка Преслава. Всички гости на купона в популярна столичен клуб се чудеха къде е Гринго и защо Софи пее с гипсирана ръка, която цяла вечер се опитва да скрие с шал на цветя.

Злите езици говорят, че ромската перла получила травмата след последния скандал с изгората си. Междувременно айтозлията Тодор Давидов е забелязан да се забавлява в изцяло мъжка компания в клуб в Слънчев бряг.

Това не е първият скандал с насилие между двамата. През 2016 година Софка подаде жалба в полицията и охотно разказа как Гринго ѝ счупил ръката. Тогава тя призна, че Гринго я пребивал от бой, като първото посягане било само няколко дни, след като станали гаджета. Причината за скандалите били битови. „Толкова много беше готин в началото, но какво му стана. С този няма да излизаш, с този няма да се виждаш. Какво е това? Аз съм певица. Имам участия. За Лоренцо се притеснявам“, разказа певицата тогава.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени