СНИМКА от стаята на детето на Меган Маркъл и принц Хари взриви мрежата

Херцогът и Херцогинята на Съсекс през март месец се отказаха окончателно от кралските си задължения, а от известно време насам вече не пребивават в Обединеното кралство. Меган Маркъл и принц Хари се преместиха във Ванкувър, Лос Анджелис, а подробности за жилището им и новият им начин на живот можем да получим само от интернет.

Известно е, че двойката живее в бившото имение на филмовия продуцент Тайлър Пери. Хари, Меган и Арчи разполагат с 8 спални, 12 бани, голям басейн и широк двор, от който има невероятна гледка към града, пише jenata.blitz.bg.

Благодарение на някои видеа на двойката, научихме как изглеждат някои от стаите в къщата. Сега обаче британски медии се добраха до снимка на детската стая на бебето на херцозите на Съсекс – Арчи. Детската стая е декорирана в не особено ярки цветове. Всички мебели са бели, включително легълцето, фотьойла, масичката, която е близо до него. На дъбовия под има бял килим с геометрични елементи.

Херцогът и херцогинята на Съсекс рядко показват детето си и се грижат изключително много за личния му живот. Те са инсталирали защитни камери около имението и са наели огромен брой охранители, които да се грижат за спокойствието им. Според медии изборът на охраната е направен лично от Гавин Де Бекер, бивш шеф на сигурността на президента на САЩ  Роналд Рейгън.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени