/Снимка/ Николета Лозанова отново нагорещи социалната мрежа със…

0

Николета Лозанова знае как да поддържа високия градус на страстите без значение от сезона или климатичните условия. Брюнетката не се притеснява от провокациите, с които привлича всеобщия интерес като магнит.

Вчера половинката на футболиста Ники Михайлов отново нагорещи социалната мрежа, като сподели няколко изображения, които, поставени едно до друго, образуват една снимка. Но каква… Дръзкият кадър е заснет за парфюмерия, на която брюнетката е рекламно лице през последните години.

На черно-бялата фотографията Лозанова приковава вниманието с плътта си. Тя позира чисто гола, обгърната от голяма верига, която прикрива интимните ѝ части.

Последователите на плеймейтката в официалната ѝ Instagram страница не скриха възхищението си към фотоса, като отправиха редица комплименти под формата на коментари.

„Супер креативна снимка“, „Това е страшно добро“ и „Много яка“, са само част от суперлативите, придружени с множество емотикони във формата на сърца, целувки и огнени пламъци, които се редят в профила ѝ в сайта са фотосподеляне./фактибг.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.