СНИМКАТА на тези жени озадачи целия свят

В съвременния свят е много трудно да се определи възрастта на жената. Колко пъти сме срещали млади 16-годишни момичета, които приличат на дами на по 30-40 години, докато тези, които са на около 35-40 години им казват, че са на не повече от 25 години. Това се дължи на използването на козметика, пластичната хирургия или просто определен стил на облекло, който подхожда на една млада дама, а не на другата, пише jenata.blitz.bg. Но ако смятате, че въпреки всичко лесно можете да определите възрастта на жената, то от jenata.blitz.bg ви каним да направите един вълнуващ тест.

Намерете най-младата жена

Всичко, което трябва да направите, е да погледнете снимката на дамите и да се опитате да определите коя е на най-малко години и коя е най-възрастна. Просто погледнете много внимателно, свържете остроумието и интуицията си, за да не сгрешите…

Е, погледнахте ли внимателно?

Отзад на тези жени лесно може да им се каже, че са на не повече от 20-30 години. Но коя от тях е най-младата? Коя пък е най-възрастната?

Прическата и стилът им на обличане едва ли ще ви помогнат много. Не друго, ами само 10% от хората успяват да дадат верния отговор.

Но да се върнем на четирите жени с неустановена възраст. Погледнете ги отново и решете коя е най-младата и коя е най-възрастната.

Нека да разберем истината!

И така… на снимката всички жени са на над 45-годишна възраст. Най-младата е точно на 45 години и е под номер 1, а най-възрастната на 54 и е под номер 3.

Смисълът на този тест е само един!

Ако една жена (без значение от възрастта ѝ) се облича модерно и залага на класическия стил, то тогава тя ще изглежда млада и красива и годините няма да имат никакво значение.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени