Симеонов: Има вероятност БСП и ДПС да се върнат на власт!

0
Вицепремиерът Валери Симеонов не изключи вероятността за нови избори и връщане на БСП и ДПС на власт. ”БСП и ДПС да вземат властта. Може и дотам да се стигне, въпреки че няма да е добре на държавата”, добави той.

Вицепремиерът коментира пред ON AIR сътресенията в „Обединени патриоти’ и в коалицията с ГЕРБ.

Причина за това станаха промени в закона за приватизацията, подкрепени от ГЕРБ, „Атака“ и ВМРО, чрез които според НФСБ се опрощават 58 млн. дългове на Кирил Домусчиев. По-рано днес лидерът на „Атака“ Волен Сидеров попита през медиите Симеонов защо работи за връщане на БСП и ДПС на власт.

Симеонов коментира и думите на вицепремиера Красимир Каракачанов, според когото лидерът на НФСБ е уморен преди ваканцията и затова заплашва да развали коалицията. „Въздържам се давам оценки от оценки на коалиционните ми партньори, ако те го правят, си е за тяхна сметка. Красимир Каракачанов е доста по-малък от мен, за да ми дава оценки дали съм уморен, или не съм. Мога да го опъна министъра на отбраната на 100 метра гладко бягане, да видим кой е по-уморен… Или на популярните набирания на лост. Бих му предложил, пък после ще говорим кой е по-уморен. Ще го скъсам на гладко бягане“, заяви Симеонов.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.