Секс бутон – какво е и кому е нужен? (ВИДЕО)

LoveSync е може би един от най-безсмислените продукти, но пък е сериозен показател за екзистенциалните проблеми, които вълнуват младите двойки в днешно време.

LoveSync е сет от две копчета, предназначени за двойките, които изпитват неудобство да си поискат секс от партньора. Натискането на единия бутон изпраща сигнал към другия, който означава, че източникът на първия сигнал би желал да се впусне в сексуални преживявания.

LoveSync е стартъп, създаден от млада двойка, която очевидно дълго е размишлявала върху тези въпроси. Комплектът от два бутона струва 50 долара и може да бъде закупен от уеб страницата на проекта.

Идеята е, че бутонът замества неудобните за мнозина разговори, в които се налага „да си поискат“, и е своеобразен начин за уговаряне на среща в спалнята.

Изглежда по света съществуват твърде много двойки, при които отказът за секс е редовен проблем, който оставя едната страна незадоволена и засрамена, пише lifestyle.bg. При получаване на сигнал от отсрещната страна, можете да приемете „поканата“ или да я откажете, без да се налага да изпадате в драми и обяснения.

Ето как създателите на секс бутона представят идеята си:

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени