Световноизвестен геймър от САЩ е арестуван за изнасилване на синовете си

Робърт Паз от Сиатъл, САЩ, по-известен в мрежата като prod1gyx, стана идол за мнозина, след като влезе в Книгата на рекордите на Гинес, спечелвайки най-много точки в Rock Band 2. Въпреки това, никакви заслуги не могат да отменят историята, разказана от неговата съпруга.

Бони е омъжена за Робърт от 11 години и никога не го е подозирала в нищо. Той се отнасял много добре с четирите ѝ сина от първия ѝ съпруг и не правил разлика между тях и общата им дъщеря. С течение на времето връзката се объркала и Бони решила да замине с децата, като казала, че съпругът ѝ има друга връзка.

Шест месеца по-късно обаче двамата ѝ по-малки сина ѝ казали, че вторият им баща им е правил странни неща. Майката се ужасила и подала сигнал в полицията. Служителите и психолозите трябвало да работят дълго и внимателно с момчетата, след разговора, който довел до решението да арестуват Робърт Паз. Мъжът бил обвинен в тормоз, малтретиране и сексуално насилие над непълнолетни, пише Daily Dot, цитиран от БЛИЦ.

Разследването все още е в ход, но служителите на реда вдигнаха сумата на гаранцията до 200 хиляди долара. Ако всички обвинения бъдат потвърдени, мъжът ще прекара остатъка от живота си зад решетките.

Каналът на Robert’s Twitch вече е премахнат, но останалите му акаунти в социалните медии все още работят. И под публикациите му разочарованите геймъри оставят гневни коментари.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Paz (@prod1gyxx)

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени