site xnxx india motel footjob. wifelovers

Сашо Кадиев се похвали с Ивелина

За никого не е тайна, че Сашо Кадиев изживява щастлив момент на любовния фронт. Актьорът дори напусна дългогодишната си половинка, за да бъде с красивата и значително по-млада от него моделът Ивелина Чоева.

Откакто връзката им стана официална и от любовница младото момиче се превърна в гадже на Кадиев, двамата не спират да демонстрират любовта си публично.

Синът на Катето Евро не пропуска нито една възможност да покаже пред света колко много се гордее с половинката си и преди часове го направи отново.

Повод за поредната му хвалба бе наградата, която Ивелина получи вчера – „Жена на годината“. Наградите се връчват за 16-та поредна година от екипа и читателите на Grazia, като дамите биват отличени в 9 категории.

Ивелина получи отличието в категория „Общество“ от миналогодишните победителки – Десислава Олованова, Кръстина Стефанова и Сибина Григорова. Призът е за реализирания от Чоева проект, свързан с домашното насилие – мобилната апликация за жертви на домашното насилие „За теб“.

Оказа се, че по неизвестни причини, това е тема, която много я вълнува. Кадиев обаче пояснява, че самата тя не е била жертва на подобен тормоз. Ивелина развивала проекта си от цели две години, но наградата за усилията си получава едва сега.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal