site xnxx india motel footjob. wifelovers

Сашка Васева е с тумор в мозъка, оперират я спешно

Певицата Сашка Васева е диагностицирана с тумор в мозъка, който притиска очния ѝ нерв и е причинил слепотата ѝ. Това разкри самата тя.

По думите ѝ, в продължение на 10 години нито един от преглеждалите я медици не е установил истинската причина за загубата на зрението ѝ, пише dir.bg.

„Оказа се, че след толкова години, през които обикалях по доктори в България и Германия, едва сега един много добър лекар – неврохирургът Асен Хаджиянев ми постави диагнозата, че имам тумор на мозъка, който притиска очния нерв. Досега близо 10 години все ми казваха, че имам атрофия на очния нерв и никой не успя да установи, че причината да не виждам е друга“, разказва певицата.

Тя е била прегледана и в Германия, където са ѝ казали, че трябва да се подложи спешно на операция, която в нейния случай е животоспасяваща.

„Операцията трябва да се направи от екип от неврохирурзи и е изключително спешна и животоспасяваща. Сумата само за нея е 90 000 евро. Ще бъда много благодарна на всички хора, които решат да ми помогнат със средства“, добави Васева.

Тя уточни, че повече информация ще бъде публикувана в профила ѝ в социалните мрежи.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal