site xnxx india motel footjob. wifelovers

Румен Радев в елитна компания на европейски държавни глави

Важно е да имаме силен и ефективен ЕС. Това се казва в обръщение на държавните глави на двадесет и една държави от групата, съобщи БНР.

Българският държавен глава Румен Радев е сред подателите на обръщението. Очаква се ЕС да е лидер в прехода към устойчиво развитие.

Посочва се, че ЕС продължава да е обединение за мир. Декларацията е подкрепена от държавните глави на Словения, Австрия, Хърватия, Кипър, Чехия, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Германия, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Малта, Полша, Португалия, Румъния, Словакия.

Основните принципи на европейската интеграция са актуални и днес. Това са свободата, равенството, зачитането на човешките права и върховенството на закона.

Посочва се, че европейците са изправени пред нови предизвикателства. Отправя се призив за търсене на нови решения в различни сфери.

Признава се, че за всяка страна ще е по-трудно да се справи по отделно. Голямото предимство на ЕС се състои в демокрацията и привличането на повече страни в обща дискусия.

Свят – Източник: Факти.бг

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal