site xnxx india motel footjob. wifelovers

Рожденикът Симеон II се срещна с астралния си близнак

В сряда Симеон Сакскобургготски навърши 84 години. По този повод в официалния му сайт kingsimeon.bg бе публикувана информация за любопитна среща с набора му и адаш Симеон Георгиев.

„Негово Величество се срещна с г-н Симеон Георгиев, който е роден като него на 16 юни 1937 г.

Преди 84-тия си рожден ден Царят прие в Двореца „Врана“ по негова молба г-н Симеон Георгиев, който е роден на същата дата като Цар Симеон.

Той му разказа с вълнение своята история, че е трябвало да бъде кръстен Георги на дядо си, но в онези години родителите му решават да го кръстят Симеон, на името на новородения наследник на трона. Обичайна практика станало момчетата, родени заедно с Негово Величество да бъдат кръщавани с името Симеон. Царското семейство поемало издръжката на тези момчета. Всички те получили дрешки и други подаръци, по една царска сребърна корона, която била позлатена и по едно кръстче с буквата „С“. Г-н Георгиев разказа на Царя, че след 9 септември 1944 комунистическата власт е направила всичко възможно да изземе тези подаръци, за да заличи спомена за Царското семейство, но неговите родители са успели да запазят златното кръстче.

В края на срещата двамата си пожелаха да са здрави и да се видят отново на 100-годишния си рожден ден“, съобщиха от сайта на Сакскобургготски.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal