Родни звезди въртят кръчми по морето

Кацарова която грабна голямата награда в третия сезон на MasterChef ще обедини сили с една от любимките в конкурентното предаване Hell’s kitchen Веселина Чилева. Двете подготвят летен ресторант в една от най-красивите части на Созопол.

„Локацията, която ще е наш домакин за цели 10 седмици, е класическо малко семейно хотелче към което има огромна тераса с басейн и умопомрачителна гледка към морето“, обяви Кацарова

С ресторантьорски бизнес може да се похвали също футболистът Николай Михайлов. Възлюбеният на легендарната плеймейтка Николета Лозанова има няколко заведения, последното от които е морско. Стражът на Левски атакува Черноморието и по-точно Лозенец. Избрал е сърцето на курорта и неслучайно. Лозенец е сред любимите летни дестинации на семейството му от години. Баща му Борислав Михайлов и съпругата му Мария често могат да бъдат забелязани там.

Музикалният продуцент Атанас Янкулов има заведение в Ахтопол. Стартира начинанието напълно под въздействието на емоции. Влюбва се в гледката и решава да опита. Местните са очаровани от идеята на Атанас. Ахтопол никога не е имал нощно заведение, а мисълта, че с откриването му ще дойдат и едни от най-обичаните музикални звезди, успява да убеди жителите, а и туристите, че това е план, който си заслужава. За съжаление, през годините ресторантът запада, това провокира друга звезда да се намеси. Готвачът Иван Манчев се задава и се заема със задачата в своето предаване „Кошмари в кухнята“.

Това, което ядосва Манчев са написаните на ръка менюта и липса на ястия. Разбира се, щастливият край настъпва с общи усилия.

През изминалата година стана ясно, че жената на Коцето Калки – Мартина ръководи общата им фирма. След като двамата вдигнаха сватба регистрираха и съвместна компания на плажа. Те въртят бар, а заведението се намира в луксозния и предпочитан от представители на българския хайлайф курорт Свети Влас. Барът се намира в един от комплексите близо до пристанището. В него се организират всякакви тържества, детски рождени дни. Заведението носи името на Калки. Обичано е най-вече заради вечерите с караоке, пише в. „Телеграф“.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени