РЗС: Тръгваме с парламентарни партии в коалиция към местния вот

Този път няма да позволим да ни откраднат гласовете!

0

РЗС в Сандански ще участва в местна коалиция с парламентарно представените партии Воля и Атака. Очаква се още две партии, една местна коалиция и няколко сдружения да подкрепят кандидата на РЗС за общински кмет.

РЗС се поучи от грешката си на миналите избори, на които ни бяха откраднати над 500 бюлетини и бяха фалшифицирани 7 протокола и затова сега сме взели необходимите мерки, за да предотвратим машинациите в изборната нощ.

Воля ще има един представител, който се очаква в близките дни да бъде предложен, а Атака ще бъде представена в листата от Александър Митрев, който е завършил математика и информатика, а магистратурата му е международни икономически отношения с английски език.

Листата на РЗС се очаква да бъде много по-силна и убедителна в сравнение с тази преди 4 г. За разлика от нашите опоненти ние ще правим открита и близка до хората европейски тип кампания. Ще представим цялостна програма за управление на община Сандански с основно мото: „Сандански – модерен и богат град на достойни хора“./Пресцентър на РЗС/

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.