РЗС: Необходима е прозрачност и ясни принципи за нов тип управление !

0

На 14-ти ноември новият местен парламент ще положи клетва, но по всичко личи, че старите и наказани от избирателите схемаджии вместо да си вземат поука, продължават да плетат нова мрежа от интриги и лъжи. Котев и Манолев си отидоха, но котилото им остана. Онова нагло, безпардонно и крадливо котило, което нанесе непоправими щети на общината, сега се стреми отново чрез апаратни хватки да се домогне до властта.

Както по време на предизборната кампания твърдяхме, че Бойко Борисов е оттеглил доверието си от Котев, така и стана, премиера го потвърди още в изборната нощ. Сега ние твърдим отново, че поне трима от общинските съветници на ГЕРБ са зависими, корумпирани и подставени лица на Манолев. Редно беше заедно с Котев и те да се оттеглят от общинския съвет, но се спотайват… Защо ли? Скоро ще стане ясно!

РЗС има категорична мотивация да изведе в национален ефир корупционните схеми в местната власт. В Сандански има избрани общински съветници, които нямаха нито един плакат, листовка или каквото и да било публично появяване и говорене. Града и съставните села не знаят и никога не са чували, че тези мистериозни персони са били кандидати, но сега са съветници.
РЗС няма нито един купен глас и с действията си сме твърдо решени да доказваме колко вреден за гражданите, обществото и общината е купения вот.
И колко би било вредно да се управлява без програма, без ясно мнозинство и без екип, който да изпълнява управленските приоритети на мнозинството в местния парламент.

Пресцентър на РЗС

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.