site xnxx india motel footjob. wifelovers

Рачков нарече човек от екипа си „троянски кон“ заради „предателство“

Димитър Рачков сътвори нов скандал в своето „Забранено шоу“, излагайки човек от екипа си на хорски срам. Оказа се, че в предаването му има „Троянски кон“ и той реши да го разконспирира в ефир пред всички зрители.

„Репетираме тук някакви неща, с после ги гледам в конкурентно шоу“, с тези думи изригна Рачков и изкара на сцената при него китариста от бенда. Оказа се, че е гадже на певица в конкурентно шоу.

Това е Ечи, той е Троянският кон в моето шоу. Сега ще ви издавам една малка тайна. Ечи е приятел, да не кажа гадже, на Прея. А Прея работи къде“, гласи риторичният въпрос на водещият. Няколко пъти се опита да каже името на колегата си водещ от конкурентното шоу, но нито веднъж не го направи правилно.

Става въпрос за Николаос Цитиридис, където от миналия сезон работи певицата Прея. Именно затова Рачков се пошегува с подчинения си, че е Троянски кон и издава на приятелката си какво подготвят, а тя от своя страна го предава не нейните шефове.

В знак на отмъщение Рачков върза на китариста Ечи колан за кючек и го накара да развърти ханша. Уви, музикантът се оказа „голямо дърво“ и не издържа предизвикателството на Рачков.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal