Рачков излетял от „Капките“ и „Маскирания певец“ заради…

Бургазлията Димитър Рачков е настоял да получава по 12 хил. лева на предаване, за да е водещ на новия сезон на „Като две капки вода”. Сумата обаче се вижда прекомерно висока за продуцента Маги Халваджиян, заради което той обмислял отново да покани Герасим Георгиев-Геро за партньор на Васил Василев-Зуека.

Хонорарът на Геро бил в пъти по-нисък, а и самият той не бил никак претенциозен, твърдят хора от екипа. Въпреки това все още има шанс Рачков да е водещ на шоуто, тъй като предстоят допълнителни срещи с продуцента, на които е възможно да сближат позициите си.

Заради високо оценените си услуги, Рачков отпадна от „Маскирания певец” и мястото му бе заето точно от Геро, който според мнозина се справи блестящо. Тогава от Нова телевизия не обясниха по каква причина Рачков отпада, при положение, че предварително въртяха реклами с него.

Заговори се, че нисичкият комик ще прави ново шоу в ефира на медиата, но то така и не стартира, пише таблоидът „Уикенд“.

Вече е започнал подборът на популярни личности за новия сезон на „Като две капки вода”. Идеята е през 2021 година да се върнат и някои от най-знаковите участници до момента, но кои са те – продуцентите пазят в пълна тайна.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени