site xnxx india motel footjob. wifelovers

Рачков: Влюбен и щастлив съм, какво повече

Тази събота обичаният актьор и тв водещ на „Забраненото шоу на Рачков“ празнува своя рожден ден. По случай празника, водещата на предаването „На фокус“ Лора Крумова го изненада със забавен подарък, свързан с хобито му – лова. В откровено интервю пред нея Рачков споделя как ще отбележи рождения си ден, какво е мнението му за жълтата преса и актуалната политическата обстановка и какво предстои в новите епизоди на „Забраненото шоу на Рачков“.

„Ловджия съм и ходя в гората, за да се отделя от целия този хаос и цялото напрежение. Отивам в гората, за да си почивам. Там сядаш на масата и всички са равни. Скоро бях с един горски. Бяхме само двамата на една хижа, навътре в гората. Нямаше ток и седяхме на свещи. Не ловувахме толкова, колкото разговаряхме. Вечерта си сипахме по една ракийка, а той направи страхотни пържолки. Не знаеш колко много помага това нещо!“, споделя Рачков.

„Ще отбележа празника в тесен семеен кръг, в компанията на Анита и на моя син. Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече? Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около 80 души, а дойдоха 110. Беше голям купон до сутринта в заведението на Хилда Казасян. Остана ми страхотен спомен. След това съм празнувал все в тесен семеен кръг от 25 души и обикновено ги каня на вечеря. Това, което ме радва е, че имам истински приятели. Зуека е един от тях. Радвам се за него, но и страдам, защото ми липсва. Много е смел в постъпката си. Аз нямам такава смелост. Знаех за решението му няколко месеца по-рано. С него сме преминавали през всякакви ситуации. Той от хората, които не можеш да не обичаш.“

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal