site xnxx india motel footjob. wifelovers

Разсекретиха тайния дневник на Даяна

Британските медии публикуваха засекретени доклади, според които местната полиция през 2005 г. разследвала принц Чарлз за смъртта на принцеса Даяна. Той трябвало да разкаже всичко за предполагаемата си афера с Тиги-Лег Бърк.

Бившият шеф на Скотланд Ярд Джон Стивънс каза пред Daily Mail, че е разговарял с Чарлз за дневниците на Даяна от 1995 г.

„Съпругът ми планира автомобилна катастрофа, при която ще бъда убита, спирачките ми ще бъдат срязани и ще получа сериозни наранявания на главата, за да може да се ожени за бавачката Тиги, която се грижи за Уилям и Хари“, написала Диана и добави че Камила, за която Чарлз е женен днес, е просто стръв.

Тиги е наета от самия Чарлз през 1993 г., малко след като двамата с Даяна се разделят. Двамата с Уилям и Хари отишли на семейна ваканция и създали много близки отношения, а двамата били гости на сватбата ѝ през 1999 година. Бавачката от своя страна присъствала на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година.

Тиги попадна в центъра на вниманието на обществеността, след като се разкри, че Даяна е убедена в аферата ѝ с Чарлз. Той е бил свидетел на разследването през 2013 г., след като бележките на Даяна бяха публикувани.

„В крайна сметка той показа невероятна готовност за сътрудничество, защото нямаше какво да крие“, каза Стивънс.

Твърди се, че Даяна е била убедена в аферата им от журналиста на Би Би Си Мартин Башир, който сам веднъж е изложил въпроса, след което частният секретар на кралицата сър Робърт Фелоуз започнал разследване.

Няколко месеца по-късно Скотланд Ярд потвърди, че Башир няма да бъде изправен пред наказателно обвинение по обвинение в фалшификация, но Стивънс открито съжалява, че той и колегите му не са разговаряли с репортера преди това.

„Ако тогава имаше някакво подозрение, че Башир е предоставил на Даяна невярна информация и документи, което е престъпление, щяхме да го разследваме. Наистина, но всичко излезе пред публика едва наскоро, което е жалко.“

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal