site xnxx india motel footjob. wifelovers

Продадоха катафалката на Людмила Живкова

Катафалката от погребението на Людмила Живкова е била откупена от колекционер на ретро коли за 3 хиляди лева, споделят потребители на социалните мрежи, вълнуващи се от автоантики, пише вестник „Ретро“.

Лимузината „Чайка“, която след мистериозната смърт на дъщерята на Тодор Живков била преправена на катафалка, в последните 15 години често менила собствениците си. Ретро автомобилът имал климатик, електрически стъкла, сервоуправление на волана и редица други екстри, нечувани от народа по онези времена. Колата дълго време била собственост на общинското предприятие „Гробищни паркове“, но после преминала в ръцете на частни собственици. Последният бил колекционер на стари лимузини, който взел чайката въпреки лошото ѝ състояние. Колата не си знаела годините и ръждата я амортизирала напълно. Единствено връзката ѝ с Людмила Живкова я правела по-атрактивна и вдигала цената ѝ. Иначе и за скрап не биха я купили за повече от 300 лева, казват разбирачи.

След погребението на щерката на бившия Първи въпросната катафалка била използвана със същата цел само още няколко пъти. Истината е, че не била функционална, но навремето Тодор Живков наредил да преправят една от държавните коли, за да изпрати наследничката си по последния ѝ земен път подобаващо.

Този юли се навършват точно 30 години от смъртта на Людмила Живкова, която и до днес е обвита в мистерии.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal