Приятели на Кейт Мидълтън издадоха интимни тайни за нея

В публичното пространство 38-годишната съпруга на британския принц Уилям – Кейт Мидълтън винаги отговаря на високия статус в кралското семейство – тя е перфектно облечена и показва безупречни обноски. В същото време малко хора знаят наистина каква е тя в ежедневието си сред близките ѝ хора, където няма куп камери и фотоапарати, които да я следят.

Наскоро приятели на херцогинята на Кеймбридж издадоха куп интимни тайни за нея. Те говориха за тази малко известна страна от живота на Кейт в интервю за списание People. В разговора те признават, че в реалния живот Кейт почти не се различава от повечето работещи майки с много деца, пише jenata.blitz.bg.

„Вкъщи Кейт е много спокойна. Резиденцията, в която живеят, е едно истинско семейно гнездо, където децата тичат наоколо, преобръщайки всичко по пътя им. Няма място за помпозност, показност и кралски задръжки.

Когато видите Кейт, където няма камери, тя изглежда много уверена и понякога дори доста строга майка. Ако децата изведнъж започнат да бъдат капризни, тя им се кара“, сподели приятелка на Кейт.

Тя каза още, че в обикновения живот херцогинята на Кеймбридж почти не се гримира и предпочита прости и удобни дрехи пред дизайнерски елегантни тоалети. Точно в този небрежен ежедневен вид Кейт най-често води децата на училище.

„Рядко в ежедневието ѝ може да я видите с типичните за нея къдрици, най-често вързва косата си на опашка. На училищния паркинг тя най-често се появява по анцуг или в спортна рокля с маратонки, а лицето ѝ почти никога не е гримирано. В случай на закъснение Кейт винаги се извинява на учителите, преди децата ѝ да влязат в сградата. Това е обичайният живот на работеща майка с три деца“, категорични са приятелите на херцогинята на Кеймбридж.

Друг приятел на Кейт в интервю за същото списание каза, че тя и Уилям често прекарват почивните си дни с децата си в тяхната резиденция в Норфолк. В такива дни Мидълтън обикновено води децата за половин ден в център за развитие, където се учат да правят керамични изделия. Понякога, според познати на Кейт, херцозите на Кеймбридж прекарват вечерите си в местни кръчми, където просто се отпускат и общуват с местните жители.

„Веднъж ги чух да говорят за семейния им живот и децата, както всеки друг родител. Удивително е колко нормална и обичаща е тази двойка“, категорични са те.

Друг източник разказва, че цял екип от хора помага на Кейт Мидълтън да бъде в крак с многото ѝ задачи на майка и домакиня, но и да изпълнява кралските си задължения. Този екип включва бавачката Мария Тереза Турион Борало, която се присъединила към семейството, когато най-големият син на двойката Джордж бил само на осем месеца, и разбира се личният стилист и асистент на Кейт – Наташа Арчър.

„Ако погледнете хората около Кейт ще видите, че това е един наистина сплотен екип. Тя щеше да изчезне без Мария, Наташа и другите ѝ помощници. Те си вършат работата съвестно и Кейт ръководи процеса много успешно – да се работи с нея е истинско удоволствие. Тя е прекрасен и земен човек“, сподели вътрешен човек от Бъкингамския дворец.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени