site xnxx india motel footjob. wifelovers

Пристъпи на ревност обзели Гала

Пристъпи на ревност са обзели покровителката на сутрешния ефир Гала. Водещата на „На кафе“ имала подозрения за флирт между мъжа ѝ Стефан и една от подчинените ѝ репортерки в екипа на предаването – Ася Енева.

Съмненията на Гала, че помежду им прехвърчат искри, се затвърдили, когато Ася самоинициативно решила да излъчва жив репортаж от апартамента на водещата и Стефан, в който заедно с него да показват на зрителите трикове за по-лесно почистване на дома.

Когато редакторите съобщили на опитната блондинка за идеята на младата ѝ колежка, тя не я приела никак добре. Най-неприятно ѝ станало, че „натрапницата“ в дома ѝ влязла дори в спалнята и банята ѝ. За капак запушила и тоалетната, опитвайки се да покаже как се чисти тя.

Макар двете с Ася да били близки, отношенията им бързо охладнели след куриозната случка. Гала не можела да ѝ прости погледите и многозначителните реплики, които си разменяли със Стефан, пише „Ретро“.

Все пак тв ветеранката неведнъж е хващала по-младия си любим в авантюри. Преди време самата тя призна, че научила за негова изневяра от съобщенията в неговия телефон. Гала коментирала пред близки приятели, че любовните ѝ страдания били карма, тъй като навремето тя разделила Стефан с първата му жена и била в ролята на любовницата.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal