Принц Хари настоял за новия живот с Меган

Решението на дука и дукесата на Съсекс, да се откажат от благродническите си титли и да заживеят „обикновен живот“ се превърна в истинска медийна сензация, около която се завъртяха множество слухове.

Сега става ясно, че не Меган, а принц Хари е бил инициатор на решението той и съпругата му да се откажат от задълженията си в британското кралско семейство, пише сайтът Contactmusic.

Това твърди посветената на тях книга „Да откриеш свободата: Хари и Меган и какво е съвременно кралско семейство“.

Принц Хари и съпругата му се отказаха от кралските си задължения в началото на годината и се преместиха да живеят първо в Канада, а след това в САЩ с амбицията да започнат нов живот като филантропи. Макар че досега британците обвиняваха Меган за решението, и дори изковаха нова дума – Мегзит, изглежда то не е било нейно.

„Истината е, че Хари беше нещастен отдавна. А тя винаги е показвала, че ще го подкрепя, каквото и да направи“ – твърди книгата.

Хари е казвал често, че не е имал друг избор, освен да се откъсне от кралския живот с Меган и сина им Арчи. В реч на благотворително събитие след изненадващото съобщение той призна:

„Решението, което взех със съпругата ми да се оттеглим, не е лекомислено. Беше след месеци разговори и след години предизвикателства. Знам, че не винаги съм прав, но що се отнася до това, наистина е единственото решение“.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени