site xnxx india motel footjob. wifelovers

Принц Хари избухна

Според принц Хари думата „Мегзит“, използвана от британската преса, за да опише решението, което взеха той и съпругата му Меган, да напуснат кралските си задължения, е женомразки термин, пише вестник Guardian.

По думите му думата е пример за онлайн и медийна омраза.

„Може би хората знаят това, а може би не, но терминът Мегзит беше или е женомразки термин и беше създаден от трол, подсилен от кралските кореспонденти, който се разрастваше и разрастваше и започна да се употребява масово в медиите. Но започна с трол“, каза Хари, но не даде повече подробности.

Хари направи коментарите си, докато говори в панел, наречен Internet Lie Machine, организиран от американското списание Wired. Херцогът на Съсекс каза още, че е писал на шефа на Twitter Джак Дорси ден преди бунтовете на Капитолия на 6 януари.

Хари твърди, че писал на Дорси, че „неговата платформа позволява да се организира преврат”.

„Този ​​имейл беше изпратен предния ден и след това се случи и оттогава не съм го чувал“, каза принцът.

Хари и Меган се преместиха да живеят в Калифорния миналата година, за да водят по-независим живот. Принц Хари каза, че част от причината за напускането им е расисткото отношение към Меган от британските таблоидни медии.

Проучване, публикувано през октомври от услугата за анализ на социалните медии Bot Sentinel, идентифицира 83 акаунта в Twitter, които според нея са отговорни за 70% от омразното съдържание и дезинформацията, насочена към Меган и Хари. Позовавайки се на проучването, Хари каза във вторник, че „може би най-тревожната част от това е броят на британските журналисти, които взаимодействат с тях и засилват лъжите. Но те представят тези лъжи като истина“.

Оттогава Хари и Меган водят кампания срещу негативността в социалните медии, която според тях засяга психичното здраве на хората.

Във вторник Хари нарече дезинформацията „глобална хуманитарна криза“.

Говорейки за майка си, принцеса Даяна, която загина в автомобилна катастрофа в Париж, докато беше преследвана от папараци, Хари добави: „От много ранна възраст научих, че стимулите за публикуване на информация не са непременно съобразени със стимулите за търсене на истината. Знам историята прекалено добре. Загубих майка си заради тази самопроизведена бяс и очевидно съм решен да не загубя и майката на децата си заради същото нещо“.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal