site xnxx india motel footjob. wifelovers

Принцеса Мако ще живее със съпруга си в Ню Йорк (СНИМКИ)

Японската принцеса Мако, племенница на японския император Нарухито, напусна родината си и отпътува заедно със съпруга си за Ню Йорк, съобщиха световните агенции.

Подобно на британския принц Хари и съпругата му Меган, които се преместиха в Северна Америка, след като се оттеглиха от кралския живот през януари 2020 г., Мако и Комуро ще започнат съвместния си живот в САЩ.

Мако Комуро, както е името ѝ, след като се отказа от титлата си, за да се омъжи за любимия си Кей Комуро миналия месец, отпътува заедно със съпруга си от международното летище Ханеда в Токио с полет на японските авиолинии АНА за Ню Йорк. Двойката бе изпратена от почитатели и журналисти на летището.

Сватбата на Мако с приятеля ѝ от колежа, който не е с аристократичен произход, предизвика обществен диалог за ролята на монархическата фамилия и за медийното отразяване. Изборът на японската принцеса да се омъжи за човек от народа, стана причина тя да загуби титлата си. Принцесата се отказа от традиционните бляскави ритуали и от полагащата ѝ се еднократно плащане в размер на над 1,3 милиона долара.

Мако бе диагностицирана с посттравматичен стрес тази година, след като годежът ѝ бе помрачен от финансов скандал, отразяван широко в медиите и принцесата бе принудена да е разделена от избраника си за три години.

След сватбата Мако, дъщеря на престолонаследника принц Акишино и принцеса Кико, получи паспорт, за да може да се присъедини към съпруга си в Ню Йорк, където той работи в адвокатска кантора.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal