Преслава се изложи като кума на сватбата на Софи Маринова и Гринго (ВИДЕО))

Певицата Преслава се оказала лош избор за кума на сватбата на Софи Маринова и Гринго, коментират гостите на младоженците. Поведението на топ звездата на „Пайнер“ било като че ли присъства само по задължение на сватбата и това придало горчив привкус на празненството.

През деня известната кума пускала лайфове от взимането на булката до влизането в ресторанта. И оттам насетне певицата сякаш заспала. Всички колеги на Софи се изредили да пеят и да придадат от своето настроение на гостите. Всички били изненадани, че кумата така и не станала да пее.

Глория, Тони Стораро, Константин, Бони, Роксана, Тони Дачева, Илиян и останалите изпълнители изпяли поне по една песен за младото семейство, докато Преслава предпочела да си почива на масата. Оказа се, че все пак Преслава е взела микрофона към 3,30 сутринта и от място е запяла известна турска песен.

И с това е приключила поздравленията. Не се раздала и на дансинга, както е обичайно за нея. Единствено станала да играе по време на даровете, които по стара българска традиция кумата трябва да откупи, пише show.blitz.bg.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени