Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета

На света има хиляди хора, които имат със сходни черти на характера, поведение или действат по един и същ или подобен начин. Астролозите обясняват това сходство с един безспорен факт – датата на раждане и влиянието на положението на небесните тела върху съдбата на човека.

Хората, родени под 6 определени зодиакални знака обаче се отличават от всички останали. С поведението си карат околните да мислят, че сякаш идват от друга планета.

Те имат свой житейски път и смелостта им не знае граници. Именно тези качества ги отличават от всички останали, които са свикнали да бъдат част от сивата маса.

Водолей

Трудно е да ви обичат, нали така? И това вероятно се дължи на факта, че непрекъснато опитвате да се изолирате. Не се стремите да се харесате на околните и демонстрирате безразличие към обществото. Създавате впечатление за сноб, но това изобщо не е така.

Вие не сте човек, който смята, че превъзхожда останалите. Вие сте идеалният посланик на вашата планета Уран, която управлява снобизма и елитаризма. А знаем, че всичко, което идва от Уран, може да е малко неприятно.

Близнаци

Често общувате с вашата родна планета Меркурий и го правите на тайния си език. Забавното е, че това е същият този език, който използвате и на Земята, което означава, че не сте много добри в комуникацията.

Друга междупланетна ирония е, че Меркурий контролира общуването и ви лишава от способността да говорите. Почти през цялото време казвате грешни неща, но просто не можете да направите нищо по въпроса. Виновен е Меркурий.

Дева

През целия си живот нито веднъж не сте се чувствали комфортно и това е така, защото може би сте просто от друга планета. Всички тези „човешки“ неща са под вашето достойнство.

Вашата родна планета Венера ви зове, а вие ѝ отговаряте, давайки ясно да се разбере, че няма да се слеете със смъртните. Вие сте най-висшия извънземен разум и тъй като трябва да изчакате своя час на Земята, правите това, напълно осъзнавайки своето превъзходство над човешката раса.

Стрелец

Толкова е очевидно, че идвате от планетата Юпитер, тъй като всичко, което правите, има глобално значение. Мисленето ви не се ограничава само до познаването на Земята. Вие виждате нещата такива, каквито са в действителност.

Не можете да „пиете и знаете нещата“, но дълбоко ги чувствате. Вашата планета ви помага да виждате всичко, което правите, по-мащабно.

Кентавърът, който е доста странно създание, е ваш представител. Стрелата ви е насочена към звездите и винаги сте концентрирани.

Рак

Вие сте от хората, за които казват: „Този човек има вятър в главата си“. До такава степен сте на „собствената си вълна“ и летите някъде из космическото пространство, че в дните, в които излезете от транса си, обичате да стоите голи под светлината на пълната Луна.

Вие сте като магьосник или вещица, а вашата космическа сила, Луната, подкрепя интуицията и тайнствеността ви. Винаги сте първият, който поглежда към небето в търсене на Луната и винаги сте последният, който си ляга вечер.

Овен

Без съмнение сте космически нашественик. Зовът на вашата планета Марс е толкова силен, че рядко забелязвате, че НЕ сте облечени в червено. Отказвате да се наречете марсианец, защото го считате за пренебрежително и стереотипно.

Вие не сте марсианец. Вие сте представител на планетата Марс и ако по някаква причина някой се обърне към вас по някакъв повод, обикновено го прави с думичката „шефе“.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени