site xnxx india motel footjob. wifelovers

Подаръци за важни хора! Румен Томов и Радослав Тасков продават на бизнесдамата Тонка Трайкова 4 ведомствени апартамента?

0

Румен Томов не е вече кмет, а продължава да ръководи и дърпа конците в общината в Благоевград. И това е ясно като бял ден.

Този път екипът на бившия кмет Томов, заедно с председателя на ОбС Радослав Тасков са решили да направят подарък на съдружничката на Тасков Тонка Трайкова, като й продадат 4 ведомствени апартамента.

Жилищата се намират в кооперацията, която тя изгради на общински терен с любезното съдействние на екскмета Атанас Камбитов,

Жилищата са общинска собственост от 2019 г. и са в сграда, която беше построена върху общински терен – на ул. “Пере Тошев” 3, отдаден на частна фирма като се знаеше, че там се намира администрацията на Атанас Камбитов. Според решението тогава общината получи тези 4 апартамента като обезщетение.
6 години по-късно, обаче, Трайкова иска да си купи общинските апартаменти. И това в нарушение с

Наредбата, която не позволява да се продават жилища в построени сгради след 2008г.А имаше надежди точно с тези жилища да се привлекат външни лекари, който да започнат работа в благоевградските болници.

Да, продажбата уж щяла да мине през търг, но дори и на децата е ясно, че крайният купувач ще е не някой друг, а г-жа Трайкова. И докато цялата сегашна управленска машина работи в защита на нейните интереси, в Детско отделение лекарите се чудят как да си планират дежурствата така, че да им останат и по няколко часа за спане.

А болните с един обикновен артрит трябва да ходят до София, защото дори нямаме ревматолог. Но, види се, по-изгодно е да уредим бизнесдамата Тонка Трайкова с общински жилища.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal