Повишеният Хекимян стана обект на шеги

Повишеният до директорски пост в bTV Антон Хекимян стана обект на шеги и закачки от колегите си, че се е добрал до шефското място без диплома.

Водещият на „Тази сутрин“ преди месец зае мястото на изпъдения от новото ръководство на медията Венелин Петков, като оглави ресора му „Новини и актуални предавания“. Всъщност Хекимян отдавна е завършил журналистика в Софийския университет.

Това се случило дори преди да се добере до мястото си в сутрешния блок, а бил обикновен репортер. След като го избрали за водещ, ежедневието му станало изключително натоварено и той отложил направата и защитата на дипломната си работа. И така и не намерил време да се яви пред комисия и да си вземе официално дипломата.

Успокоявал се, че по всяко време може да го направи, защото няма конкретен срок. Единствено му било необходимо достатъчно време за четене и подготовка, което и на новата му длъжност ще е трудно постижимо.

„Реално погледнато, диплома не му трябва. Той има достатъчно стаж и дори да реши да сменя bTV с друга телевизия, надали някой ще му търси документ за образование“, коментират от обкръжението на водещия. Колегата му Ники Дойнов също 15 години влачи образованието си в Югозападния университет в Благоевград и все не намира време да завърши.

Ани Салич пък на 50 години реши да стане студентка отново и вече успешно взе диплома за магистър по „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма“, пише вестник „Ретро“. Така ще има и втора професия, ако реши да сменя амплоато.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени