Племенникът на Милко Калайджиев пропя

Племенник на легендарния поп фолк певец Милко Калайджиев доказа, че може да пее. Панайот Калайджиев смело тръгна по стъпките на известния си чичо и грабна псевдонима Кала, който е съкратена версия на популярната фамилия, пише сайтът flagman.bg.

„Прохождащият певец реди рими за лошо момче, нестандартен секс и трупане на пачки. “Моята музика не бива да се слуша от непълнолетни”, предупреждава Кала.

Самият Милко е много горд, че има последовател в рода си, тъй като синовете му са далеч от музиката.

“Никога не съм карал близнаците Алекс и Антонио да пеят, не им се удава. Единият учи за архитект, а другият – за лекар. Радвам се за Панайот, който тези дни пусна новата си песен. Талантът се предава на поколенията”, споделя Милко.

Парчето на моменти е брутално и се приравнява към уличната култура.

“Когато животът сипва, винаги пия на екс. Това да бъда с една, не е в мой интерес. Някои правят го за лева, аз го правя от сърце”, са част от римите, като пропускаме стиховете за нестандартни изпълнения в кревата, които лирическият герой изпълнява в песента “Сам”.

Младият свиленградчанин притежава необикновена дарба – може да говори наобратно. Без никакви усилия Панайот произнася огледално думи, изречения и дори текстове. Панайот бил много малък – още в детската градина, когато започнал да изговаря звуковете наобратно.

В стаята си имал плакати и вечер, като си лягал, обръщал думите. Правел това и с номерата на колите, произнасял цифрите с обратен ред. “Като видех нещо написано, все го обръщах, това ми се превърна в навик, от който по едно време дори исках да се отърва”, разказа Панайот. Дълго време той не казвал на никого за своята способност. Демонстрирал е уменията си в училище и сред приятели. Първоначално те не му вярвали и мислели, че ги лъже.

“Въпреки че дарбата му е изключително интересна, Панайот я смята за безполезна. “Нищо не мога да направя с това, няма къде да го използвам”, сподели Калайджиев-младши.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени