site xnxx india motel footjob. wifelovers

Петканови се върнаха на село

След като вдигнаха скандали до небето, за да си купят нов апартамент в София тези зима, Алекс и Даниел Петканови решиха, че им е по-добре на село. Семейството се е върнало в луксозната си къща в тузарски комплекс край Пернишкото село Кладница. Новото жилище в столицата остана празно.

Цените на къщите в комплекса, в който живеят водещият на „България търси талант” и неговата съпруга, тръгват от 200 хиляди евро и стигат почти до 600 хиляди. Петканови твърдят, че са получили своята в наследство, но успяха да си купят и апартамент в София тази зима, благодарение на изфабрикуван публичен скандал, който вдигна интереса към тях, а оттам – и хонорарите, които двойката прибира за реклама. Известно е, че младото семейство се издържа именно с рекламните си договори, тъй като е едно от най-популярните у нас и много фирми имат интерес да популяризират продуктите си през профилите на Алекс и Дани в социалните мрежи. По Коледа двойката излъга, че е пред развод, защото Алекс искала апартамент в София, а Дани – не. В началото на март те вече се ширеха в нов апартамент, купен с хонорарите след скандала. Жилището е луксозно, просторно и се намира в един от престижните квартали на столицата. Двойката не само че го купи много бързо и, според клюката, без заеми, но и успя да го обзаведе доста прилично, писа таблоидът „Уикенд“.

Оказва се обаче, че Александра май само за месец-два се е наситила на градския живот. Мъжът ѝ преди дни публикува видео как тя тренира в компанията на сина си Габриел в хола на предишното жилище край Кладница. Това личи от интериора, който е много разпознаваем с цветните си декорации, възглавничките и картината над дивана. Подобно обзавеждане няма как да не направи впечатление, освен това то няма нищо общо с обзавеждането в апартамента, което е много по-изчистено и без особени декорации.

Какво е накарало Петканови да се върнат на село, след като само преди 4 месеца станаха за смях пред цяла България със своите фалшиви скандали с единствената цел да се сдобият с градски имот? Според слуховете, семейството искало да има отделни жилища за топлите и за студените месеци на годината. Идеята била да остават в София през зимата, когато имат работа в града и не е удобно да бият път до Кладница. През лятото обаче им било много по-добре в къщата с двор.

В комплекса, в който живее младото семейство, имоти имат още Яна Маринова, Камен Донев, Иво Сиромахов, Евгени Димитров-Маестрото и дори Слави Трифонов, който обаче продава къщата си.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal