Папарашки СНИМКИ издадоха едни от най-големите тайни на Кейт Мидълтън

37-годишната херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън непрекъснато е следвана от фотографи, които улавят всяко нейно движение. Но сред фотографите често се намират такива, които успяват да уловят непринуденото поведение на съпругата на принц Уилям. Именно тези папарашки снимки, разкриват необичайни тайни за нейната фотогеничност и съвършен външен вид.

Изглежда Кейт е усвоила до съвършенство как да се държи на публични места и как да прикрива своите недостатъци, дори когато смята, че никой не гледа. Всъщност винаги някой гледа или снима, но благодарение на трикове и хитрини, които херцогинята е усвоила, папараците така и не успяват да уловят някой неин недостатък или грешка. Тя винаги изглежда ослепително на снимки.

Вижте какви са тайните трикове на Кейт Мидълтън за пред обективите:

Естественост във всичко

Херцогинята винаги изглежда естествено красива, а не гримирана като българска чалга певица. Красивият ефект на Мидълтън може да се постигне с комбинация от прости неща, които не са сложни. Можете да постигнете такъв образ с по-светли, необичайни и текстурирани аксесоари като шапки, чанти, интересни пръстени или обеци.

Никога не гледа директно към обектива

Ако погледнете снимките на херцогинята от официални пътувания или неформални обстановки и срещи, то никога няма да я видите да гледа директно в обектива на фотоапаратите или камерите (с изключение на коледните снимки на цялото кралско семейство). И все пак тя винаги е с широка, но не фалшива, усмивка. Това придава на Кейт Мидълтън своеобразен чар, а снимките ѝ никога не изглеждат неестествени.

Изправени рамене и специална поза, в която седи

Колкото и странно да звучи, но позата, която херцогинята заема, седнала на стол или диван, се отличава с особената си елегантност. Краката са кръстосани само в областта на глезените, плътно притиснати един към друг и наклонени надясно или наляво. В същото време раменете ѝ винаги остават отворени и прави, което позволява на Кейт да изглежда по-уверена и красива.

Ръцете на Кейт винаги са заети с нещо

Това може да е чанта, документ, шапка, чадър или просто да държи за ръка или носи някое от трите ѝ деца. Практически няма снимки, на които Кейт е представена без нищо в ръцете си.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени