site xnxx india motel footjob. wifelovers

Още за секс аферите на принцеса Даяна

Бивш бодигард на кралското семейство представи нова версия за събитията около раздялата на принц Чарлз и принцеса Даяна.

Алън Питърс твърди, че принц Чарлз не е започнал да се среща романтично отново с Камила Паркър Боулс, докато не разбира, че Даяна има връзка с бодигарда си – Бари Манаки.

Именно Питърс е този, който информира принца за аферата на жена му.

„Популярно схващане е, че принцът е бил неверен през целия им брак, но това определено не е така. Първият човек, който погледна встрани беше принцесата. Той започна отново да се среща с г-жа Паркър Боулс, след като научи за аферата ѝ с Манаки“, категоричен е Алън Питърс, който работи за Даяна почти десетилетие.

Това подкрепя версията на Джонатан Димбълби за събитията. Той публикува опълномощена биография на принц Чарлз през 1994 г., в която заявява, че Чарлз и Камила са подновили връзката си през 1986 г. Манаки става бодигард на Даяна през 1985 г. Твърди се, че аферата им е започнала през същата година.

През 1986 г. той е преместен от поста си в Отряда за дипломатическа защита. Година по-късно 39-годишният тогава Манаки загива при мистериозен пътен инцидент.

Съобщава се, че той е бил ударен от 17-годишен шофьор, докато се е возил на мотоциклет в Източен Лондон, което накара Даяна да предположи, че е бил „отстранен“.

В нов документален филм на CNN, Питърс разказва за Даяна: „Започнах да забелязвам, че поведението ѝ е необичайно, когато бяхме близо до Манаки, така че реших да говоря с нея за това. През първите 20 минути тя категорично отричаше. Но след това ми каза какво точно се случва: тя имаше някаква връзка с Манаки.

Принцът на Уелс се приближи до мен и каза: „Защо принцесата се държи така? Какво, по дяволите, ѝ става? Аз казах: „Трябва да говорите с нея“. Принц Чарлз отвърна: „Е, опитах всичко и единственото нещо, което изглежда я разстройва е, че Бари Манаки се връща към униформата. Ако тя е толкова разстроена, Бари може да остане“.

На този етап бях принуден да кажа: „Е, сър, ако той остане, страхувам се, че ще трябва аз да си тръгна“.

И мисля, че в този момент той разбра. Беше напълно шокиран и очевидно беше много разстроен“.

Относно соченето с пръст и търсенето на виновен за краха на кралския брак Алън Питърс заяви: „Никой не е злодеят в тази история. Според мен всеки е жертва. Принц Чарлз беше под голям натиск да се ожени, принцеса Даяна също беше жертва в целия този процес“, пише сайтът jenata.blitz.bg

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal