site xnxx india motel footjob. wifelovers

Откриха обновенaта сграда на читалището в Разлог

0

Събитието е по проект „Повишаване на енергийната ефективност на обществените сгради в гр. Разлог – сгради на културната инфраструктура“, Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP001-2.001-0023-C01.

На официалната церемония „Рязане на лента” на проекта присъстваха: инж. Венцислав Гърменов – зам. кмет по социалните дейности, д-р Емил Тончев – народен представител в 44-то Народно събрание на Република България, Атанас Орозов – председател на читалището, общински съветници, служители на общинска администрация – Разлог, представители на фирмите – изпълнители, жители и гости на Разлог. Обща стойност на проекта е в размер на 1 025 480,61 лв., от които европейското съфинансиране е 853 194,30 лв., националното съфинансиране е 150 563,71 лв., собственото съфинансиране е 21 722,60 лв.

По проекта е изпълнено топлинно изолиране на външните стени, подмяна на прозорци и врати със система от PVC профил и стъклопакет, ремонт на покрив, топлинно изолиране на покрив и под, подмяна на водопроводната и канализационните инсталации, също така е доставен и монтиран котел за отопление на газ, извършен е ремонт на санитарните помещения, ремонтирана е и мълниезащитната инсталация на сградата, извършен е ремонт на външни парапети и други.

Изпълнението на проекта ще доведе до повишаване на енергийната ефективност на сградата на културната инфраструктура – Народно читалище „15 септември 1903-1909г.” – гр. Разлог, като се намали крайното потребление на енергия и косвено се намалят емисиите на парникови газове.

Проектът се финансира по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal