site xnxx india motel footjob. wifelovers

Откриха автентично писмо в бутилка от „Титаник“

Съобщение в бутилка на 105 години хвърли в недоумение учени и експерти. Смята се, че писмото е било хвърлено от палубата на Титаник часове преди потъването на кораба, пише в. Sun.

Интригуващата бележка е от 13 април 1912 г. и е подписана от 12-годишната Матилд Лефевр, която е била пътничка от трета класа на обречения кораб.

Написаното в нея гласи: „Хвърлям тази бутилка в морето в средата на Атлантическия океан. Трябва да пристигнем в Ню Йорк след няколко дни. Ако някой я намери, кажете на семейство Лефевр в Лиен.“

Малко преди полунощ на следващия ден „непотопяемият“ кораб се удря в айсберг и потъва, разцепен на две, погубвайки повече от 1500 души, сред които и французойчето.

Писмото на 12 годишното момиче бе намерено на един от местните плажове в канадската провинция Ню Брансуик.

Както бутилката, така и нейното съдържание са перфектно запазени.

Находката е проучена в Лабораторията по археология и наследство на университета Римуски в град Квебек.

По време на инцидента авторката на писмото е била на 12 години и пътувала от родния си град Левен във Франция, за да се събере с бащата на момичето в САЩ.

Заедно с момичето на борда на „Титаник“ пътували и нейният брат и двете ѝ сестри. По време на корабокрушението никой от тях не е останал жив.

Учените са установили, че хартията и мастилото наистина са на повече от 100 години. Експертът Манон Савард е сигурен, че писмото е истинско.

Друг експерт, Никола Бодри, не е сигурен в автентичността на писмото, тъй като начинът на писане се различава от този от онези години.

Експертите също се съмняват в това, че бутилката е можела да доплава от Атлантическия океан до бреговете на Канада, вероятността за подобно нещо е 1 на 100 хиляди.

След като изследвали писмото, учените го върнали на семейство Диеп. Все още не е известно дали ще го пуснат на търг или ще го запазят за спомен.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal