„Орлетата“ бити от фенове на Нефтохимик!

0

Грозен инцидент се е разиграл на мача между Нефтохимик и Пирин Благоевград до 19 години.Фенове на Нафтата са нападнали и пребили деца от благоевградския тим. От клуба излязоха с официално становище, което публикуваме без редакторска намеса.

Становище от ОФК Пирин ЕООД Благоевград:

Във връзка с инцидента след мача на ОФК Пирин ЕООД Благоевград за юноши до 19 г. от първенството на Елитна група U19 на България, ръководството на клуба призовава за най-строги мерки и безкомпромисност при взимането на решенията спрямо клуба домакин ФК Нефтохимик Бургас, както и бързо разкриване на извършителите на побоя над юношите на благоевградския клуб.

Пострадалите футболисти на ОФК Пирин са получили първа помощ и ще си извадят официални медицински за нараняванията, които са получили.

След края на двубоя, завършил 3:3, с гол на домакините дълбоко в добавеното време, както и тенденциозно съдийство от бургаския рефер Валентин Железов спрямо Пирин Благоевград, веднага след последния съдийски сигнал, състезателите на орлетата са нападнати от привърженици на Нефтохимик, както и от хора от техния щаб. бургас24.бг. В следствие на нападението, няколко състезатели на Пирин са пострадали и имат различни наранявания. Момчетата са добре, без опасност за живота, но с външни последствия. Утре ще им бъде направен по-обстоен медицински преглед.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.