Оргазъм чрез еротична хипноза – възможно ли е това?

През последните години се появяват все нови и нови еротични практики, които да въплътят фантазиите ни и да ни помогнат да натрупаме нов опит. Но далеч не всички хора получават „просветление“, пише woman.bg. Ето например една история за опит да се получи оргазъм под въздействието на хипнотизиращ глас от слушалкитe:

– Ще броя наобратно от десет до едно и когато кажа „едно“, ще получиш оргазъм. – казал гласът.

Жената лежала на леглото, напълно облечена и със затворени очи. На смартфона ѝ се излъчвал видеоклип с движещи се спирали, а от слушалките чувала тих глас, който ѝ обещавал наслада.

– 10, 9 , 8… Той наближава…

Ръцете били отпуснати на леглото, дънките – закопчани.

– 4, 3, 2… Не можеш повече да му се противиш… Едно! Нека този оргазъм стане най-силният в живота ти!

Тя го очаквала с огромно нетърпение, но нищо не станало…

Какво всъщност е еротична хипноза?

Не бъркайте еротичната хипноза с аудио-порното. Основната цел на занятието е да вкара човек в транс с цел сексуално удоволствие. За някои това е начин да се отпуснат, в резултат на което изпитват оргазъм. За други е еротична игра. За да позволите на хипнотерапевта да ви нарежда какво да правите, трябва да умеете да се подчинявате, но това не се харесва на всички. Важно е също да знаете, че хипнотичният транс не ви прави неспособни да кажете „не“ – той по-скоро ви открива възможности да изпитате нещо ново. Основна цел на опита е оргазмът без участието на ръцете ви, тоест постигането на оргазъм по команда, без физическа стимулация.

Друга жена, която редовно практикува еротична хипноза, твърди, че се иска време да се научиш на това, но резултатът си заслужава.

„Оргазмът без ръце е нещо, което не можех дори да си представя! Той е прекрасен, разтърсващ, аз бях шокирана от силата му. За този оргазъм ми разказа бившият ми, който обичаше такива практики. Смятах увлеченията му за странни и исках да му докажа, че греши. И наистина, първите няколко пъти нищо не стана. Но аз продължих да пробвам, защото той беше изпитал нещо невероятно. Не успявах да се концентрирам достатъчно, но когато се научих да го правя, разбрах, че това знание е достъпно практически за всеки“.

Сексологът Колин Ричардс смята, че тъй като оргазмът започва в мозъка, можем да го доведем до състояние, в което физическата стимулация да е излишна.

„На някои това им се удава по-добре, на други по-зле. Не всички са готови да се подчинят на непознатия глас“.

В крайна сметка жената решила да пробва отново.

– Пред теб има врата, мини през нея. – предложил ѝ гласът. – Оттатък стоя аз! И аз толкова искам да погаля твоя пе…

„Чакай-чакай, помислила тя, ама аз съм жена, на мен ми е доста трудно да си представя такъв развой на събитията!“

– Правѝ това, което ти казвам, и ще изпиташ… – другият глас прави драматична пауза. – огромна нассслааааадаааа! Всеки път, когато произнасям думата „вагина“, ти ще си представяш, че някой я докосва, а когато чуеш „клитор“ – че някой го гали.

След една седмица опити разбрала, че нищо няма да се получи. И тя потърсила хипнотерапевт, с когото да сподели опита си.

„Еротичната хипноза не се смята за отделна форма на хипнотерапията, тъй като противоречи на етичните принципи на професията, “ ѝ казал терапевтът, когото намерила. „Хората, които се занимават с това, със сигурност не са акредитирани и преминали тренинг специалисти, така че нямате никаква гаранция за качеството и ефективността на хипнозата. Те на практика ви внушават собствените си фантазии“.

Заключение

На втората седмица осъзнала, че очаква с нетърпение следващия сеанс… А после се оказало, че причината за това е, че просто ѝ било приятно да си лежи, а не да мисли за оргазъм. Веднъж дори заспала, докато слушала записа. Събудила се след половин час добре отпочинала… и леко възбудена. Но хипнотичен оргазъм така и не получила.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени