Няма спирка! Съветничката Злата Ризова пак изригна, вижте този път кой взе на прицел…

Опозиционерката Злата Ризова пак изригна в социалната мрежа.Този път взе на прицел  шефа на Пожарната в Благоевград Боян Кондуров. Тя   е входирала  жалба до РСПБЗН Благоевград срещу Биотец „Рубин 08“ още през месец август,но така и не получила отговор на писмото.

Наложило се да отиде на място,за да се увери дали е извършвана проверка и какви са резултатите след нея.Злата Ризова останала крайно възмутена след като разбрала,че проверката не установила никакви нарушения.

Ето какво написа на страницата си във фейсбук:

„РУБИН 08 & РСПБЗН – РУНД 4”

Колко струва думата на първия пожарникар на Благоевград? –
НИЩО, НУЛА- облечена с униформа, с тежестта на пагон и българския ГЕРБ на гърдите!!!
На 21.08.2018г. входирах жалба до РСПБЗН срещу Рубин 08 и тъй като не получих отговор на същата, на 01.11.2018г. отидох на място да проверя, извършена ли е проверка и какви са констатациите от същата. Силно обезпокоена от отговора, който получих изразих възмущението си пред деловодителката. Проверката не бе установила нарушения!!! Незнайно как проверяващите не са видели двете ЧЕТИРИ тонни цистерни и колонки за зареждане на гориво, намиращи се точно на входа на предприятието?!? Незнайно как проверяващите не са видели, че същите са на педя от плътна ограда, което е недопустимо съгласно СЪЩАТА тази наредба, която цитират в отговора си, уверявайки ме, че тя е спазена от страна на Рубин 08?!? Нарочно пропуснах колонките и цистерните в жалбата си, надявайки се съмненията ми за обективна проверка да останат неоснователни!!! Уви!!!
На следващият ден/петък 02.11.2018г./получих телефонно обаждане от Началник Кондуров, който любезно ме попита, защо съм реагирала по този “негативен” начин. Последва кратък разговор по телефона и в кабинета му, на който няколко пъти Началник Кондуров ОБЕЩА и ми даде МЪЖКА дума, че той ЛИЧНО още в понеделник ще извърши проверка и ако това, което казвам е вярно ще вземе мерки. Е, днес е сряда, проверка НЕ е извършена и аз знам защо!!! Защото чакат горивото да свърши!!! При подаването на сигнала в цистерната имаше гориво до края на седмицата. При първата жалба се реагира ден преди изтичане на законоустановения срок. И незнайно, защо след проверката дружеството спря да ползва втората цистерна и поръча гориво само за едната?!? Всъшност и това знам- предупредени са!!! Жалко е нали???
Прилагам стари снимки на цистерните и снимка от тази сутрин/фотографа съм аз и софтуера на телефона ми би могъл да докаже истинността на думите ми/.
ОСТАВАМ С ОГРОМЕН РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ДРУГИ ПОЖАРНИКАРИ

 

 

Comments are closed.