site xnxx india motel footjob. wifelovers

Оперират Елтън Джон, турнето му се отлага

Елтън Джон отложи европейските концерти от световното си турне за 2023 г., за да може да се подложи на операция на бедрото.

Певецът, който е на 74 години, имаше планирани музикални изяви във Великобритания и Европа като част от турнето Farewell Yellow Brick Road, което трябваше да продължи с концерти в САЩ през 2022 г.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohn)

В края на лятото обаче той паднал на твърда повърхност, заради което изпитвал силни болки. В изявление, разпространено в четвъртък, Елтън Джон уточни, че „независимо от интензивната физиотерапия и специализирано лечение, болката продължава да се влошава и води до все повече трудности при придвижване. Посъветваха ме възможно най-бързо да се подложа на операция, за да се върна напълно във форма и за да се гарантира, че няма да има дългосрочни усложнения“.

Звездата обеща на почитателите си, че следващата година концертите ще се подновят и той ще направи всичко по силите си „чакането да си е струвало“, предава БТА. Джон планира да започне американската част от турнето си през януари 2022 г. в Ню Орлиънс.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal