Овен: Ще научите изненадваща новина

0

Овен Тази сряда ще научите изненадваща новина. Трудното ще бъде да я запазите за себе си, за да не я обезцените с разгласяването ѝ.

Телец Дайте си повече време, за да свикнете в нова та обстановка. Ако не сте готови за дадена стъпка – просто не я предприемайте.

Близнаци През този ден ще трябва да се простите с ваша илюзия. Вече сте я надраснали така че съвсем спокойно може и да не ви е мъчно или поне съкратете времето значително. След което – смело напред!

Рак Тази сряда обещава ново познанство, което може да прерасне в приятелство и/ или връзка за цял живот. Ако скоро не сте се обаждали на роднините си – вечерта го направете.

Лъв Тази сряда задачата ви ще бъде да проведете разговорите си по възможно най-щадящия за отсрещната страна начин. Подложете на изпитание своята толерантност.

Дева Тази сряда не е моментът да се съжалявате за миналото. По този начин рискувате да пропуснете нещо много интересно и красиво на хоризонта. Стойностните неща са в бъдещето.

Везни Тази сряда е подходящ за оглеждане на нови мебели. Възможно е веднага да си харесате нещо и още вечерта да имате нов хол или спалня. Не правете компромиси с вкуса ви, обаче.

Скорпион Ако ви се струва, че сте забравили нещо напълно сте прави. Остава и да се сетите какво е то. Не се ядосвайте за загубеното време. В търсенето ще свършите много друга полезна работа.

Стрелец Тази сряда може да ви се види по-активна от обикновено и ще трябва да се включите в темпото – няма как. Това е важно за развитието ви в служебно отношение.

Козирог Денят ще ви даде обещание, но и вие ще трябва да изпълните някои условия. Това, което вие ще дадете няма да е кой знае колко, в сравнение с щастието, което ще получите.

Водолей Тази сряда ще разберете за нечия неискреност. Важното е да се държите достойно и да не изпадате в унизително търсене на сметка.

Риби Тази сряда може да си позволите повече свобода. Ако не се чувствате добре в кожата си, ще ви е трудно да бъдете себе си. Не правете компромиси в тази насока

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.