Нови грандиозни гафове в „Капките“ озадачиха публиката (ВИДЕО)

Предаванията на живо на „Като две капки вода” всеки понеделник определено са си висш пилотаж за любимото дуо водещи на българската публика – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Странните изцепки и откровените гафове обаче не подминават дори тях, още повече пък, когато предаването е на живо.

Снощният лайф отново изобилстваше от гафове и то заради емблематичния бутон на късмета, който участниците по традиция натискат, за да разберат следващата звезда, която ще имитират. Снощи обаче бутонът отказа да работи.

Първа пред бутона застана Деси Добрева, на която без да го натиска, се падна Джанет Джаксън. „Ама аз не съм ударила?!”, учуди се певицата и обвини с усмивка Рачков, че ѝ е взел избора. Веднага след нея на ред бе Дичо, на който по аналогичен начин му се падна Сашо Роман. „Аз даже не съм ударил”, възкликна и той подобно на Деси Добрева.

„Колеги, какво става, бе?!”, не издържа Рачков и се обърна с директен въпрос към апаратната, откъдето му обясниха в слушалката, че бутонът е развален.

„Бутонът е развален?! А аз ли да се излагам заради вас тая вечер? Аз какво съм виновен?!”, реагира Рачков с позната усмивка, чудейки се как да замаже гафа. На ред след Дичо пък бе Милко Калайджиев, за когото за всеобща изненада бутона проработи за кратко. И след неговото натискане на монитора се появиха Boney M.

Заради нелепата ситуация точно в края на шоуто, на Рачков и Зуека им бе подшушнато в слушалките да обявят края на изданието, въпреки че голяма част от участниците така и не разбраха кого ще имитират следващия понеделник.

Върхът бе, когато пред бутона застана и Стефан Илчев, на когото се падна Мадона за втори път. „Ма, ти не беше ли Мадона вече?”, възкликна учудено Зуека.

„Не, не можеш да бъдеш Мадона. Вече си бил!”, побърза да добави Рачков. И за да излезе от конфузната ситуация, приложи добре изпитаната формула – той подходи с хумор. „Магиии, Маги, казах ти да смениш батериите, а ти – не, щели да издържат още четири предавания! Новините трябва да започнат, така че другият път Ани Салич ще бъде Мадона. Дами и господа, Новините започват, така ще разберем утре какво ще се падне на участниците! Ей, такъв лайф няма!”, завърши предаването водещият.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени