site xnxx india motel footjob. wifelovers

Нова драма в живота на Алек Болдуин

Съпругата на актьора Алек Болдуин, който без да иска застреля операторката на филма Rust на снимачната площадка, се оплака в Инстаграм, че домашният им любимец е изчезнал, пише „Монитор“.

Хилария Болдуин написа, че семейството е разтревожено, задето не могат да намерят котарака Емилио.

Тя отбелязва, че питомецът е микрочипиран, но няма нашийник. И моли ако някой го намери, да им го върне у дома. Както уточнява сайтът TMZ, Болдуинови са купили бенгалския котарак за 8-годишната им дъщеря Кармен Габриела през април.

Няколко часа по-късно Хилария обяви, че котакът е намерен и благодари на всички, които са се включили в издирването. По думите ѝ, животинката е със счупена лапичка.

Госпожа Болдуин обаче предпочита да не споменава имената на хората, открили четириногото, за да не ги подлага на преследване от страна на репортери „в техния безумен стремеж да заработят повече пари“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

„Докато пиша това, мен ме снимат през дърветата около дома, в който се намираме“, отбелязва съпругата на актьора. Също така, по думите ѝ, папараците преследвали с коли автомобила на семейство Болдуин, докато те пътували с децата си.

„Няколко страшни мига…това е опасно“, пише тя.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal