site xnxx india motel footjob. wifelovers

Никол Кидман говори за странния си брак с Том Круз

Въпреки че разполагат с на пръв поглед неограничени възможности и световна слава, звездите са просто хора, които подобно на всички останали, също имат своите малки странности, оставащи загадка за околните. В Холивуд отдавна се говори за ексцентричността на някои от най-големите знаменитости, като например Том Круз, която е тясно свързана с жените в неговия живот. Американската преса неведнъж е писала, че той предпочита да се обвързва романтично единствено със свои колежки от актьорския бранш, но това изобщо не е необичайно.

Далеч по-интересно е, че всяка от трите му бивши съпруги е точно с 11 години по-млада от предходната, а освен това е получила документи за развод, малко след като е навършила 33 години, пише life.dir.bg.

Дали от уважение или по друга причина, Никол Кидман, която в продължение на 11 г. бе омъжена за него, никога не е коментирала съюза си със звездата от „Мисията невъзможна“, макар след раздялата им редица медии многократно да са се опитвали да я накарат да го направи. Сега обаче, 20 години по-късно, блондинката изненадващо реши леко да открехне тежката завеса, спускаща се над този период от нейния живот, пред списание „Harper“s Bazaar“. Тя направи рядък коментар за случилото в края на връзката им, казвайки че без да е искала е играла роля в медийния цирк, която е отвлякла вниманието ѝ от нейната кариера.

„Тогава бях много предпазлива, понеже бях наранена. Въпреки това и досега оценявам топлия подход, по който приключихме отношенията си. Предпочитам го пред хладнокръвния и мълчалив вариант“, казва тя.

За началото на романса им, започнал през 1989 г. на снимачната площадка на лентата „Дни на грохот“, тя се сеща с усмивка на лице.

„Бях млада… Мисля, че аз го предложих“, споделя австралийката.

Искрите между тях прехвърчат мигновено, като само една година по-късно, навръх Бъдни вечер, те застават пред олтара, разменяйки клетви, с които се вричат един на друг. След малко повече от десетилетие обаче щастието напуска пределите на техния дом, оставяйки след себе си единствено болка, най-вече за Кидман. Всичко се случва прекалено бързо, особено за темповете на Меката на киното, и скоро те са разведени. Двете им осиновени деца – Изабела и Конър, остават да живеят при своя баща, постепенно отчуждавайки се от своята майка, с която в даден момент прекъсват всякакъв контакт. Носителката на „Оскар“ споделя, че случилото ѝ се я направило изключително внимателна спрямо представителите на силния пол, но в същото време сърцето ѝ е останало отворено за любовните трепети, подчертавайки, че предпочита да живее по този начин.

Макар да не се знаят много подробности за брака им, паметна остава снимката от финализирането на развода, на която Никол не крие радостта от свободата си.

„Не си спомням, но настоящият ми съпруг Кийт казва, че когато сме се запознали ме е попитал как е сърцето ми, а аз съм му отговорила, че е отворено“, разкрива Кидман пред изданието.

В момента двамата с кънтри изпълнителя са щастливо женени от 16 години насам и имат 2 дъщери – Сънди и Фейт, които се появяват на този свят съответно през 2008 г. и 2010 г.

„Тя е тази, която съм търсил цял живот. В мига, когато я срещнах всичко се промени… И така трябваше. Това бе най-хубавият момент, който съм преживявал. Знаех, че ако не се възползвам от този шанс, никога повече няма да бъда щастлив“, казва в свое интервю Ърбън, който и до днес се определя като най-големия късметлия на планетата с жена като Никол до себе си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nicole Kidman (@nicolekidman)

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal