Ники Минаж се появи на сватбата на Софи Маринова?! (СНИМКИ)

Певицата Роксана успя да шашне всички с променената си визия. Тя прикова погледите на всички с появата си на сватбата на Софи Маринова и Гринго.

Познати и колеги подминаха Роксана, без да я поздравят, тъй като в първия момент не успяха да я разпознаят, пише сайтът show.blitz.bg.

На сватбеното тържество на колежката си, Роксана бе придружена от своя съпруг Александър и големия си син Даниел. „Беше страхотно и много весело на сватбата на Софи и Гринго“ — сподели тя.

Звездата на „Пайнер“ поздрави младоженците и гостите им със специално свое изпълнение, а преди това двете със Софи Маринова запяха в дует като бяха бурно аплодирани.

Нейната колежка Камелия бе впечатлена от шармантната ѝ визия и побърза да я поздрави за промяната.

На опашка се изредиха още от топ имената, които гледаха с възхищение изпълнителката на „Мъж за милиони“. Наш репортер научи, че в началото Рокси се притеснила от рязката смяна на външността си. След одобрителните коментари на сватбеното тържество се възприела и тя.

Някои от гостите я оприличиха на Ники Митаж. „Я, коя е тази звезда, прилича безумно много на Ники Минаж“, питаха се от масите при пристигането на Роксана. Пред наш репортер тя сподели, че подготвя нови песни, с които да изненада почитателите си. Тази година се е амбицирала да не спира да работи и да пуска все хитови песни.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени