Нередовни и нерегистрирани автомобили засякоха по пътищата в Пиринско

0

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са установени следните водачи, управляващи ППС, които не са регистрирани по надлежния ред.

На 13 септември около 19:55 часа по бул.“Св. Димитър Солунски“ в Благоевград, 31-годишен мъж от Благоевград е управлявал мотопед „Пиаджо“ без регистрационни табели.

На 14 септември около 16:40 часа по бул.“Г. Делчев“ в Гоце Делчев, 25-годишен мъж от село Лъжница, е управлявал специален автомобил /вишка/, който не е регистриран по надлежния ред.

На 14 септември около 14:25 часа по ул.“Пирин“ в с.ело Илинденци, 35-годишен мъж от Илинденци е управлявал лек автомобил „Форд Фиеста“, който е поставени контролни знаци, издадени за друго МПС.

Вчера около 13:00 часа по ул.“Георги Андрейчин“ в Благоевград, 55-годишен мъж от село Брежани е управлявал лек автомобил „Фолксваген Пасат“, който не е регистриран по надлежния ред.

Вчера около 13:05 часа по ул.“Георги Андрейчин“ в Благоевград, 33-годишен мъж от Благоевград е управлявал АТВ без регистрационни табели.

Около 16:45 часа на 15.09.2019г. на път II-19  в района на село Градево, от полицейски служители на второ РУ-Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“ с 38-годишен водач от село Горно Драглище. В хода на проверката е установено, че същият е шофирал без свидетелство за управление на МПС.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.