Незрящ фен на Playboy успява да „види“ всички красиви лица и тела с помощта на …

Добри Стоянов е млад мъж от София. Обича да чете сп. Playboy и да разглежда профилите на едни от най-известните плеймейтки, украсили кориците на Мъжката Библия. До тук няма нищо особено – млад мъж, който харесва еротика. Но интересното е, че Добри губи зрението си преди да навърши 20 години. Защо и как е дълга история. Но в момента Добри е напълно сляп. Въпреки това, той намира начин да живее пълноценно и да се информира за всичко онова, което го интересува.

Добри борави със специален софтуер за незрящи, който му позволява да чете и да придобива представа за света, който го вълнува, но не може да види. Така той успява да „види“ всички красиви лица и тела, които Playboy избира да помести на страниците или дори на кориците си.

Преди броени дни в редакцията на Playboy се получава писмо, което приковава вниманието още с първите редове. В писмото си, вече публикувано на playboy.bg, Добри – незрящото момче от Люлин, което е един от най-запалените фенове на списанието, споделя за изживяването си да посети парти на Playboy, да общува с плеймейтки като Жанета Осипова, Нора Недкова, Дениз Хайрула и изразява смело позицията си по придобилия широка популярност скандал с Анна-Мария Чернева.

Ето и част от писмото:

„За ПлейБой от сърце!

Обичам Плейбой със сърцето си! Обичам всеки нов брой, всяка корица, всеки модел, всяко Плейбой събитие! Обичам ви не само заради еротиката, нито заради голотата!

Зад гърдите, зад еротичните корици всъщност стои много изтънченост, магия, красота и изкуство! Зад силиконовите гърди, зад кубиците стоят момичета с много, много големи сърца! Плейбой за мен е магия, Плейбой за мен е изкуство! За жалост в България, изкуството Плейбой бива погрешно разбрано и тълкувано! В България Плейбой и Плеймейт, са синоними на пошлост, голота, осмиване, а дори и на злоба и омраза!

Не веднъж са опетнявани имената, на много красиви Плейбой модели! Пресният пример е със отвратително скалъпената история, в която бе замесена Анна-Мария Чернева! Ани е всичко друго, но не и садист или насилник над животни! Милата Ани за мен е символ на изтънченост, на влудяваща женска красота! Зад силиконовите ѝ гърди, тупти едно много голямо сърчице! Ани е сърце, тя е душичка която обичам със сърцето си!,“ споделя Добри във Facebook страницата на изданието, където можете да прочетете цялото трогателно писмо.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени