Нахвърлиха се на Антония Петрова заради „кичозната“ погача на сина ѝ (СНИМКИ)

Потребители в мрежата заляха с негативни коментари спретнатата от „Мис България 2000“ Антония Петрова- Батинкова погача по повод 40 дни от раждането на сина ѝ, пише в. „България днес“.

Повод за хейтването на моделката от над 200 човека в интернет стана публикацията ѝ, в която тя с 50 реда обяснява как е изкарала личния празник на сина си.

„Благодаря на тези 40 жени, които орисаха на 40-ия ден нашия Принц! Темата на празненството ни бе Мартеницата, белият и червеният цвят, олицетворение на сила и чистота, както и символът на Щъркела, който донася най-желаното бебе и с него разцъфва пролетта, символ на чистота и ново начало на един изключителен, нов живот, какъвто ще бъде този на сина ни“, започна Антония, като продължи с благодарности към присъстващи, роднини, ресторант и близките.

Редица последователи на младата майка в социалните мрежи определиха тържеството като „пълен кич“. Много от коментарите под публикацията вече са изтрити. Ето какво гласяха някои от тях:

„Кому е нужен този отчет, Антония“, попита първа актрисата Вили Марковска, която естествено не получи отговор.

„Защо на моите партита няма пелена от сух лед, ще се гръмна“, контрира и политическият анализатор Георги Харизанов под поста на снимка на майката, която реже торта и около нея всичко е в червено и бяло.

Други гласяха „Горкото ѝ бебе Бест Батинков Принца гледа сякаш е чело поста ѝ“, както и „Споко, и ние сме родители, не си родила Младенеца, че чак толкова да се хвалиш“, продължиха цветущите коментари в нета.

„Не знам как да коментирам злобата на хората, погачата ми си беше прекрасна. Нито ме вълнува какво ще кажат хората, нито ще ме трогнат“, отвърна от своя страна Антония.

Целият албум със снимки от празничния ден наброява над 110 фотоса.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени